Pakketkoppeling ROB-BOL

Ik verzoek hierbij een Appendix Pakketkoppeling ROB-BOL op te stellen voor mijn bedrijf, waarvan ik de gegevens in dit formulier heb vermeld. Mijn bedrijf heeft reeds een Deelnemersovereenkomst afgesloten en is lid van Vereniging ROB, sectie ROB-leveranciers.

De contributiestructuur van de Vereniging ROB is mij bekend. Ik ben akkoord met het verhogen van de contributie voor mijn bedrijf met ingang van het kwartaal volgend op de datum waarop de pakketkoppeling ROB-BOL ingaat.

Nota bene: de bovenstaande gegevens gelden voor één vestiging / deelnemernummer; als u voor meerdere vestigingen de pakketkoppeling ROB-BOL wilt activeren moet u per vestiging / deelnemernummer een afzonderlijk formulier invullen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.